Restaurant Da Vinci,
Maasbracht
Restaurants » Overig
Iets goeds beter maken. Iets dat door onze gasten als bijzonder wordt ervaren uniek maken.
Dat iets heet restaurant Da Vinci. Het unieke is dat wij niet berusten in zomaar goed of bijzonder. Onze gasten verwachten een eerlijke keuken die in de rijkdom van zijn details en in de subtiliteit en finesse van zijn creativiteit altijd weer een glimlach garandeert bij elke gast. Ook in het nieuwe Da Vinci. Het nieuwe Da Vinci biedt perfect persoonlijk comfort voor elke wens. De dinerruimte beneden. Tot in de puntjes verzorgd. Piekfijn. De aperitiefruimte boven. Groter, transparanter. Welkom. Een state-of-the-art keuken. Voor iedereen zichtbaar, de plek waar het allemaal gebeurt. De nieuwe afterdinerruimte boven. Het absolute rustpunt na een avond fantastisch genieten. In de details huist het verschil tussen bijzonder en uniek. In het nieuwe Da Vinci gaat u het nog meer ervaren dan ooit tevoren. Iets goeds is beter geworden, iets bijzonders is uniek. Elke keer weer. Genieten nieuwe stijl. Kom het zelf ervaren.
Restaurant Da Vinci is een culinair samenspel van details, passie en kunde. Natuurlijk spelen de gerechten van Margo een centrale rol hierin: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk. Maar Da Vinci is veel meer. Da Vinci is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit de speciale vinoteca van Petro, Da Vinci is onvergetelijk.
U wordt ontvangen in onze aperitiefruimte. Samen heerlijk in de stemming komen met een sprankelend glas champagne. Hier kijkt u uw ogen uit. Het trappenhuis naar de afterdinnerruimte, die u via de loopplank bereikt en waar u lekker uitgezakt in een van onze loungestoelen heerlijk kunt nakeuvelen. En wie naar beneden kijkt, ziet hoe in onze gloednieuwe keuken het ene na het andere meesterwerk bereid wordt.
Speciale openingstijden:
Zondag 27 06 2010 i.v.m. de havendagen Maasbracht gesloten
Zomervakantie van 26 07 2010 t/m 17 08 2010
Dat iets heet restaurant Da Vinci. Het unieke is dat wij niet berusten in zomaar goed of bijzonder. Onze gasten verwachten een eerlijke keuken die in de rijkdom van zijn details en in de subtiliteit en finesse van zijn creativiteit altijd weer een glimlach garandeert bij elke gast. Ook in het nieuwe Da Vinci. Het nieuwe Da Vinci biedt perfect persoonlijk comfort voor elke wens. De dinerruimte beneden. Tot in de puntjes verzorgd. Piekfijn. De aperitiefruimte boven. Groter, transparanter. Welkom. Een state-of-the-art keuken. Voor iedereen zichtbaar, de plek waar het allemaal gebeurt. De nieuwe afterdinerruimte boven. Het absolute rustpunt na een avond fantastisch genieten. In de details huist het verschil tussen bijzonder en uniek. In het nieuwe Da Vinci gaat u het nog meer ervaren dan ooit tevoren. Iets goeds is beter geworden, iets bijzonders is uniek. Elke keer weer. Genieten nieuwe stijl. Kom het zelf ervaren.
Restaurant Da Vinci is een culinair samenspel van details, passie en kunde. Natuurlijk spelen de gerechten van Margo een centrale rol hierin: de finesse, het raffinement, de creativiteit. Allemaal even belangrijk. Maar Da Vinci is veel meer. Da Vinci is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit de speciale vinoteca van Petro, Da Vinci is onvergetelijk.
U wordt ontvangen in onze aperitiefruimte. Samen heerlijk in de stemming komen met een sprankelend glas champagne. Hier kijkt u uw ogen uit. Het trappenhuis naar de afterdinnerruimte, die u via de loopplank bereikt en waar u lekker uitgezakt in een van onze loungestoelen heerlijk kunt nakeuvelen. En wie naar beneden kijkt, ziet hoe in onze gloednieuwe keuken het ene na het andere meesterwerk bereid wordt.
Speciale openingstijden:
Zondag 27 06 2010 i.v.m. de havendagen Maasbracht gesloten
Zomervakantie van 26 07 2010 t/m 17 08 2010
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 17:30 tot 21:00 |
Donderdag | 17:30 tot 21:00 |
Vrijdag | 17:30 tot 21:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 21:30 |
Zondag | 12:00 tot 21:00 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
- Voorgerechten
- Hoofdgerechten
- Nagerechten
- Kaasgerechten
- Kaassoorten: Groot kaasassortiment met garnituur 7 soorten: 18,00 euro. Klein kaasassortiment met garnituur 5 soorten: 15,00 euro.
- Alliance menu
- Margo s Meesterlijke Menu
- Menu Da Vinci / Lunchmenu
- Culinair Arrangement
Voorgerechten
22,00
€
Vegetarische salade van aardappel, haricots verts en fleur de courgette met een bitterbal van aubergine 28,00
€
Spaanse Pata negra ham met honing, amandel, meloen en briochebroodje met pruimedant 29,00
€
Duo Pietjesveld, Tartaar met gepocheerd ei Filet americain met cornichons en Kaluga kaviaar 37,50
€
Taartje van makreel met Atlantische koningskrab, Kaluga kaviaar en langoustines in panko 35,00
€
Salade Riche, Canadese kreeft, ganzenlever, Pata negra ham, rode biet, zomertruffel en gekaramelliseerde kreeft Warme voor-/ tussengerechten
34,00
€
Rode mul op citroenrisotto met Canadese kreeft en saffraanbouillon, Canadese kreeft met saffraanmayonaise 37,00
€
Fettuccini met langoustines en Parmezaanse kaas, gemarineerde coquille met appel en grapefruit Hoofdgerechten
37,00
€
Zeebaars op Yante met sjalot- sojasaus en gerookte- gelakte Maaspaling 40,00
€
Halve Canadese kreeft met tomaat, basilicum en ravioli gevuld met Burata kaas 50,00
€
Noordzee tarbot met fleur de courgette, bloemkoolroosjes, tuinbonen en venkelsaus 34,00
€
Ossenhaas Pietjesveld met fettuccini, spinazie, knolselderij, zomertruffel en cantharellen 37,00
€
Kalfshaas, kalfszwezerik en kalfswang 40,00
€
Limburgs Geuldal lam met paprika, polenta en bitterbal van Parmezaanse kaas 45,00
€
Zomer reebok met kersen, tuinbonen, creme van doperwten en peterselie met Pommes Paulo en rode wijnsaus Nagerechten
17,00
€
Witte chocolade met witte port, aardbeien en schuim van eucalyptus 19,00
€
Duo souffle van frambozen en vanille, Mangari chocolade en granite van frambozen en rozen 18,00
€
Koffiemakaron met koffieijs, chocolademousse en bladgoud 17,00
€
Traktatie van kersen en Yante met yoghurtijs 22,50
€
Feestelijk grand dessert Vanaf 2 personen. Prijs per persoon
Kaasgerechten
14,00
€
Gekarameliseerde Munsterkaas met appel en kummelkoekjes 14,00
€
Warme geitenkaas Saint Maure de Touraine met rucola en dressing van Finest dry Oloroso vintage sherry 1967 Gonzales Byass met honing Aanbevolen port
9,00
€
10 Years Old Tawny Taylors per glas
10,00
€
Kopke Colheita Port 1999 per glas
11,00
€
Graham s Port The Tawny per glas
19,00
€
Cockburn s 20 years old Tawny per glas
22,50
€
Quinta Do Noval 1987 Vintage per glas
25,00
€
Vintage Port Duff Gordon 1995 per glas
Geit
€
Pyramidale Loir zachte geitenkaas
€
Crottin De Chavignol Bourgogne verse geitenkaas
€
Saint Maurre de Tourraine Loire ingelegd in as
Schaap
€
Carre Corse Corsica zachte sterke kaas
€
Brin d Amour Corsica zachte kaas met kruiden
€
Torte de Ojeva Spanje zachte lepelkaas roodschimmel
Koe
€
Pont L eveque Normandie zachte roodschimmel
€
Reblochon Fermier Paccard, Savoie zachte rauwe koemelk
€
La Trappe Noix, Aquitaine €
Epoisse Cru Bourgogne lopende roodschimmel
€
Munster Elzas rauwmelkse roodschimmel
Blauw
€
Bio Bleu Belge Gent biologische blauwschimmel
Fourme d Ambert Rhone Alpen
milde blauwschimmel
€
Bleu de Gex Franche Comte Hard
€
Manchego Zuid Spanje harde sterke kaas
€
Comte fort Saint Antoine Jura €
Reijpenaer VSOP Woerden 40,00
€
Beemster XO Margo s Alliance Menu 4 gangen (uitsluitend per tafel te bestellen)
78,00
€
Margo s Alliance Menu wordt dagelijks voor u samengesteld op basis van dagverse ingredienten (Het is mogelijk op het moment van samenstellen van deze suggestie, dat er op het tijdstip van verzorgen van uw lunch of diner i.v.m. aanvoer en seizoen van producten iets aangepast zou kunnen worden)
Margo s Meesterlijk Menu 7 gangen (uitsluitend per tafel te bestellen) 103,00 euro per couvert. 6 gangen (zonder kalfswang) 95,00 euro. 5 gangen (zonder kalfswang en Rossini Erborinato) 90,00 euro.
€
Makreel en Atlantische koningskrab met radijs en komkommer, langoustines in panko met venkel €
Rode mul in saffraanbouillon met gelakte Canadese kreeft €
Noordzee tarbot met fleur de courgette, bloemkoolroosjes en venkelsaus €
Kalfswang en kalfszwezerik met zomertruffel
Zomer reebok met kersen, tuinbonen, creme van doperwten en peterselie met Pommes Paulo en rode wijnsaus
€
Rossini Erborinato op ananas met oude kaas en notenbrood €
Witte chocolade met witte port, aardbeien en schuim van eucalyptus Da Vinci 3-gangenmenu
58,00
€
Menu Da Vinci is een 3-gangenmenu, dat dagelijks voor u wordt samengesteld en bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht.
Da Vinci Lunchmenu
50,00
€
Het lunchmenu wordt geserveerd op woensdag, donderdag en vrijdag en bestaat uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en koffie
Culinair Arrangement
150,00
€
Ontvangst met een glas Moet et Chandon champagne, 5 gangen meesterlijk menu, begeleidende wijnen, tafelwater en koffie- of theeservies met zoete lekkernijen Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Da Vinci? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Da Vinci. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Da Vinci. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.