Webdesign & hosting
Heeft uw restaurant of winkel nog geen plek op het internet? Voor ieder bedrijf is het van groot belang om op internet aanwezig te zijn. Op deze manier kunt u gevonden worden op het internet en hiermee komt u beter toe aan de wensen van uw klanten. Vele bezoekers zullen immers op zoek zijn naar uw adres gegevens, maar vooral ook uw menukaart of prijslijst.
Heeft het gesmaakt is gespecialiseerd in het ontwerpen van horeca websites. Wij doen dit in combinatie met het door ons ontwikkelde HHG CMS systeem, welke u de mogelijkheid geeft alle gegevens op uw website zelfstanding te wijzigen. Mocht u dus extra producten willen toevoegen aan uw menukaart, de prijzen willen aanpassen of bijvoorbeeld een nieuwe tekst willen op de voorpagina, dan hoeft u dus nooit contact op te nemen om zulke wijzigingen door te voeren; deze kunt u geheel zelfstanding doorvoeren.
Vele webdesign bedrijven kijken enkel om naar het project waar zij op dit moment mee bezig zijn, wanneer uw website is opgeleverd kunt u rekenen op extra kosten wanneer er wijzigingen moeten plaats vinden of wanneer u extra functies op uw website wilt. Heeft het gesmaakt blijft continue verder ontwikkelen aan haar CMS systeem, zodat zowel de oude als de nieuwe ontwikkelde websites gebruik kunnen maken van alle nieuwe functies welke bedacht worden door ons en onze klanten.
Heeft het gesmaakt verzorgd tevens de domeinregistratie en de webhosting op het internet. Zo blijft uw website altijd bereikbaar en verzorgen wij de backups van uw website. Tevens is het mogelijk e-mail adressen te koppelen aan uw website.
Onderstaand zijn enige projecten welke heeft het gesmaakt reeds heeft afgerond en welke reeds gebruik maken van ons handige HHG CMS systeem.
Stadsbrasserie De Ooievaer (Den Haag)
Turks Italiaans Restaurant Ela (Dordrecht)
De Chinese Tornado
Snackbar Den Dam (Alblasserdam)
Restaurant Damzicht (Alblasserdam)
Sandwich City (Zwanenburg)