Google marketing
Google is de populairste en meest gebruikte zoekmachine van Nederland. Google AdWords biedt u de mogelijkheid om efficiént en overzichtelijk te adverteren op deze populaire zoekmachine. Door onze jarenlange ervaring met Google AdWords kunnen wij uw AdWords account zo efficiént mogelijk inrichten en onderhouden.
Google AdWords campagnes opzetten
Bij het opzetten van de AdWords campagnes houden we direct rekening met de doelgroep. Indien de doelgroep zich in een bepaalde regio van Nederland bevind kunnen we dat direct instellen. Hiermee zorgen we ervoor dat u alleen geïnteresseerde klanten aantrekt.
Google AdWords advertentiegroepen aanmaken
Bij het aanmaken van de advertentie groepen gaan we kijken welke onderwerpen gedekt moeten gaan worden. Op basis van deze onderwerpen gaan we bekijken in welke onderdelen van Google AdWords we het meeste succes kunnen behalen. U kunt hierbij denken aan de advertenties naast de normale zoekresultaten of het inhoudsnetwerk van Google.
Het inhoudsnetwerk is 's werelds grootste netwerk van adverterende sites. U kunt hierbij denken aan branche fora die advertentie ruimte beschikbaar stellen. Met onze kennis en de juiste instellingen kunnen we ervoor zorgen dat uw website hier efficiënt wordt opgenomen.
Advertentie teksten en zoekwoorden toevoegen
Na het aanmaken van de juiste advertentiegroepen is het tijd om op zoek te gaan naar de advertentie teksten en zoekwoorden voor de advertentiegroepen.
Het is belangrijk om al deze zaken goed op elkaar aan te sluiten zodat Google hier een goede relevantie uit kan berekenen. Een goede relevantie levert de meeste bezoekers op voor een zo laag mogelijk budget.
Google AdWords account optimaliseren
Als uw campagne eenmaal is ingesteld bent u nog niet klaar. Door de continu veranderende zoekwoord populariteit is het belangrijk om zeker maandelijks uw campagne te optimaliseren.
We kijken hierbij naar de huidige zoekwoorden en advertenties en vergelijken deze met de nieuwe trends voor uw branche. Op deze manier bent u elke maand verzekerd van een perfecte zoekwoorden dekking en een stabiele bezoekers stroom.
Heeft u geen tijd, wilt u kennismaken met google adwords en zoekt u een bedrijf die het voor u verzorgd neem dan contact met ons op via info@heefthetgesmaakt.nl of bel 078-8443720.
Google advertentie campagnes werken en zijn voordelig betaalbaar!