Restaurant Peper & Zout,
Middelburg
Restaurants » Wereldkeuken
In de afgelopen vijf jaar heeft Peper & Zout - smaakmakers bij uitstek - een vaste plaats veroverd in en aan de Middelburgse markt. Maar het zijn niet alleen de Middelburgers en Zeeuwen die de weg naar het inmiddels vertrouwde adres weten te vinden. Ook enthousiaste eters van, soms ver, buiten de regio vormen een groot deel van de vaste clientele die haar weg naar ons sfeervolle restaurant regelmatig weet te vinden. Men voelt zich thuis bij Peper & Zout, en laat zich aan de andere kant toch ook graag verrassen door de avontuurlijke keuken.
De moderne keuken biedt een mooi contrast met de monumentale omgeving. Het prachtige, laat-gotische, voormalige stadhuis - waar nu de Roosevelt Academy is gevestigd - is een gebouw dat zich eenvoudigweg niet opzij laat zetten, al is dat natuurlijk altijd een kwestie van smaak. Onze smaak wordt bepaald door een ambachtelijke keuken, waar op het ritme van de seizoenen creatief gekookt wordt met dagverse (streek)producten. Hierbij wordt altijd gestreefd naar een goede en voor de klant aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Er is de laatste tijd ook veel aandacht besteed aan het uitbreiden en op peil houden van de wijnkaart, zodat, indien gewenst, ook wijnarrangementen kunnen worden samengesteld die perfect harmonieren met de geserveerde gerechten. Wij doen ons uiterste best het de klant op alle gebied naar de zin te maken; flexibiliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Uw wensen zijn voor ons een uitdaging, of dit nu aangepaste openingstijden betreft of het buiten de kaart om bestellen van een favoriet gerecht, wellicht vegetarisch. Bij Peper & Zout wordt met passie gekookt.
Met culinaire groet,
Marco & Manon
De moderne keuken biedt een mooi contrast met de monumentale omgeving. Het prachtige, laat-gotische, voormalige stadhuis - waar nu de Roosevelt Academy is gevestigd - is een gebouw dat zich eenvoudigweg niet opzij laat zetten, al is dat natuurlijk altijd een kwestie van smaak. Onze smaak wordt bepaald door een ambachtelijke keuken, waar op het ritme van de seizoenen creatief gekookt wordt met dagverse (streek)producten. Hierbij wordt altijd gestreefd naar een goede en voor de klant aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Er is de laatste tijd ook veel aandacht besteed aan het uitbreiden en op peil houden van de wijnkaart, zodat, indien gewenst, ook wijnarrangementen kunnen worden samengesteld die perfect harmonieren met de geserveerde gerechten. Wij doen ons uiterste best het de klant op alle gebied naar de zin te maken; flexibiliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Uw wensen zijn voor ons een uitdaging, of dit nu aangepaste openingstijden betreft of het buiten de kaart om bestellen van een favoriet gerecht, wellicht vegetarisch. Bij Peper & Zout wordt met passie gekookt.
Met culinaire groet,
Marco & Manon
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 12:00 tot 21:30 |
Dinsdag | 12:00 tot 21:30 |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 12:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 12:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 17:30 tot 21:30 |
Zondag | 17:30 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Aperitief & Amuse
10,00
€
Glas Chablis 1er Cru Met een Zeeuwse platte oester 4/0
Voorgerechten
9,50
€
Slakken a la vroeger 11,50
€
Fingerfood/Tapas Varierend van samenstelling
13,50
€
Salade van Gandaham & Gandaworst Met stilton & perzikchutney
13,75
€
Carpaccio van ossehaas met truffelmayonaise, pecorino, geroosterde pompoenpitten & croutons
15,75
€
Kreeft, Hollandse garnalen & gerookte zalm Dille creme fraiche & spekjes salade
Kreeft
Circa 550 gram
18,75
€
Halve kreeft Koud geserveerd met salade & aioli, hele kreeft voor meerprijs van 16,25
Oesters
1,95
€
Fines de Zelande, creuses II per stuk, gegratineerd 1.75 supplement
3,75
€
Zeeuwse platte 4/0 Per stuk
Soepen
5,75
€
Knoflooksoep met prei, croutons & Zeeuws grillspek
9,50
€
Kreeftenbisque Gevuld met kreeft, coquille & Hollandse garnalen
"Markt" soep
Dagprijs
Hoofdgerechten
16,95
€
Zalmfilet van de grill Met dille creme fraiche & limoen
18,95
€
Kabeljauwfilet Omwikkeld met katenspek & saus van harissa
23,75
€
Gegrilde grietfilet Waarbij antiboise & Hollandse garnalen
Wisselend hoofdgerecht
Dagprijs
17,75
€
Gegrilde varkenshaasmedaillons Met saus van Marc de Bourgogne & dragon
21,50
€
Gegrilde kalfsentrecote Geserveerd met truffelboter
24,50
€
Gebakken tournedos Met saus van Zeeuwse boerinnenmosterd
Dessert
6,95
€
Klassieke geconfijte gembernootjes Met dunne room & vanille roomijs
8,00
€
Spekkoek Met chocolade roomijs & Zeeuws genot
8,00
€
Huisgedraaide sorbet Met zomerfruit & lycheeschuim
12,75
€
Grand dessert XL 9,75
€
Grand dessert 6,75
€
"klein" Grand dessert 10,00
€
Kazen uit binnen- & buitenland Verrassingsmenu
Een avondvullend diner verdeeld over 5 gangen
Het menu wordt beïnvloed door het ritme van de seizoenen & ingredienten van de kaart
47,50
€
5 gangen Chef menu
Kalfsrosbief
Met tonijnmayonaise, kappertjes & rucola
Lamshaasjes van de grill
Ratatouille, saus van Rietvallei & thijm
Huisgedraaide sorbet
Met zomerfruit & lycheeschuim
33,75
€
3 gangen 6,75
€
Kreeftensoep als extra gang Wijnarrangementen
15,00
€
Wijnarrangement (3)
19,25
€
Wijnarrangement (4)
5,00
€
Arrangement glas Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Peper & Zout? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Peper & Zout. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Peper & Zout. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.