Nolet,
Yerseke
Restaurants » Frans
Het broertje van Nolet het Reymerswale is in 1987 begonnen als een mosselrestaurant. Later breidde de familie de kaart uit met eenvoudige regionale gerechten.
Met kernwoorden als: Betaalbaar, snel, vers en puur. Is Nolet’s Vistro uw adres voor zowel zakenlunch, groepsbijeenkomst of voor een gezellig etentje met vrienden of familie.
In de Keuken van Nolet’s Vistro staat de jongste van de twee broers welke tegenwoordig het Nolet-bewind voeren.
Chefkok en eigenaar Yuri Nolet kookt met respect voor de regionale producten, en zet zodoende eerlijke smaakvolle gerechten op tafel.
Maandag
Lunch van 11:30 uur tot 15:00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag
Lunch van 11:30 uur tot 15:30 uur
Met kernwoorden als: Betaalbaar, snel, vers en puur. Is Nolet’s Vistro uw adres voor zowel zakenlunch, groepsbijeenkomst of voor een gezellig etentje met vrienden of familie.
In de Keuken van Nolet’s Vistro staat de jongste van de twee broers welke tegenwoordig het Nolet-bewind voeren.
Chefkok en eigenaar Yuri Nolet kookt met respect voor de regionale producten, en zet zodoende eerlijke smaakvolle gerechten op tafel.
Maandag
Lunch van 11:30 uur tot 15:00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag
Lunch van 11:30 uur tot 15:30 uur
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 18:00 tot 21:30 |
Dinsdag | 17:00 tot 21:30 |
Woensdag | 17:00 tot 21:30 |
Donderdag | 17:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 17:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 17:00 tot 21:30 |
Zondag | 11:30 tot 21:30 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Menu
39,50
€
Menu van de Chef Bordje gekookte Mosselen. Zeeuwse Vissoep. Kreeft Natuur. Dessert.
49,50
€
Menu Puur Zeeland 6 Gillardeau Oesters Natuur. Zeeuwse Vissoep. Kreeft Natuur. Dessert.
38,50
€
Vistro Menu Zeeuwse Vissoep. Plateau van Schaaldieren: Kreeft, Krabscharen en Gamba s. Dessert
32,50
€
Mossel Menu Zeeuwse Vissoep. Mosselen van de Chef. Dessert.
12,50
€
Kinder Menu Tomatensoep. Friet met Kalfsvleeskroket. Kinderijs
17,00
€
Vissoep om mee te nemen per Liter 18,00
€
Kreeftensoep (diepgevroren) om mee te nemen per Liter Voorgerechten
21,50
€
Gillardeau Oesters Natuur per half dozijn
22,50
€
Gillardeau Oesters Gegratineerd per half dozijn
11,00
€
Rauwe Mosselen 12,50
€
Mosselen Gegratineerd 11,50
€
Carpaccio van Tonijn 11,50
€
Carpaccio van Ossenhaas 16,50
€
Garnalencocktail van Hollandse Garnalen 16,00
€
Salade met gegrilde Scampi s en Knoflookdressing 16,50
€
Gerookte Visschotel uit eigen Rokerij 13,50
€
Belgische Garnalenkroketten met Kreeftenbisque 8,50
€
Zeeuwse Vissoep 5,00
€
Dagsoep Hoofdgerechten
21,50
€
Mosselen van de Chef 9,00
€
Kreeft Natuur of Gegrild Per 100 Gram
29,50
€
Zeeuwse Krabscharen 22,50
€
Gegrilde Kabeljauw met Mosterdsaus 32,50
€
Grote gebakken Zeetong 19,50
€
Gebakken Sliptong 22,50
€
Gebakken Paling 29,50
€
Wilde Gamba s met Kreeftensaus 32,50
€
Plateau van Schaaldieren: Kreeft, Krabscharen en Gamba s 22,50
€
Entrecote van de Grill met Pepersaus Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Nolet? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Nolet. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Nolet. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.