Jachthuis Hoog Soeren,
Hoog Soeren
Restaurants » Frans
Met de intieme en rustieke sfeer van het restaurant, de uitstekende keuken, wijnkaart, ruime parkeerplaats en bij warme zonnige dagen fantastisch terras heten Peter Paul en Simona van den Breemen U met hun team hartelijk welkom.
Het hele jaar door is er wild en wordt er veel gebruik gemaakt van wat de omgeving en de natuur per seizoen te bieden heeft. Bijvoorbeeld huisgemaakte jams van bosbessen, bramen en vlierbessen bij de kaas. In de herfst eekhoorntjesbrood, taling en watersnip. s Winters rose gebraden hertenkalf met geweckte vossenbessen en in de lente Veluwse reerug. Ook vis, groenten en patisserie van het seizoen worden niet vergeten.
Vanaf 01 februari 2010 is restaurant Het Jachthuis officieel aangewezen als trouwlocatie binnen de gemeente Apeldoorn. Dit betekend dat een ieder, die voornemend is te gaan trouwen of een partnerschapsregistratie wil vastleggen, dit bij ons kan laten doen door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, oftewel een BABS.
Onze (lunch) menu s en wijnkaart is te vinden op onze site.
Maandag t m Vrijdag Lunch vanaf 12.00-14.30 uur.
Het hele jaar door is er wild en wordt er veel gebruik gemaakt van wat de omgeving en de natuur per seizoen te bieden heeft. Bijvoorbeeld huisgemaakte jams van bosbessen, bramen en vlierbessen bij de kaas. In de herfst eekhoorntjesbrood, taling en watersnip. s Winters rose gebraden hertenkalf met geweckte vossenbessen en in de lente Veluwse reerug. Ook vis, groenten en patisserie van het seizoen worden niet vergeten.
Vanaf 01 februari 2010 is restaurant Het Jachthuis officieel aangewezen als trouwlocatie binnen de gemeente Apeldoorn. Dit betekend dat een ieder, die voornemend is te gaan trouwen of een partnerschapsregistratie wil vastleggen, dit bij ons kan laten doen door een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, oftewel een BABS.
Onze (lunch) menu s en wijnkaart is te vinden op onze site.
Maandag t m Vrijdag Lunch vanaf 12.00-14.30 uur.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Openingstijden
Maandag | 18:00 tot 21:30 |
Dinsdag | 18:00 tot 21:30 |
Woensdag | Op afspraak |
Donderdag | 18:00 tot 21:30 |
Vrijdag | 18:00 tot 21:30 |
Zaterdag | 12:00 tot |
Zondag | 12:00 tot |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
18,75
€
Romige groententerrine met gebakken langoustines, creme en jus van langoustines. 20,00
€
Selderijsalade met krokant gebakken kalfszwezerik, buikspek en zomertruffel. 20,00
€
Carpaccio van inktvis met crabsalade, sepia-mayonaise en doperwtencreme. 18,75
€
Open ravioli van kwartel met bloemkool, Pecorino, zwarte olijven en olijfolie. 22,50
€
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en Calvadosjus. Vis & Schaaldieren
39,50
€
Gegrilde grietbotfilet met hachee van oester, witlof, spekjes en bieslook. 35,00
€
Gebakken snoekbaarsfilet met mosterd, aardappelkaantjes, chorizo en romige zuurkool. 37,50
€
Op de graat gebakken noordzeetong met beurre noisette, aardappelmousseline, uitjes, grijze slakjes en herfsttruffel. Vlees, Gevolgelte & Wild
32,50
€
Gegrilde Ossenhaas met rodewijnsaus, Pommes neuf en puntasperges met bearnaisesaus Met gebakken ganzenlever (supplement 7,50 euro)
35,00
€
In Parmaham verpakte roodpootpatrijs met zuurkoolstrodel, ganzenlevercreme en eigen braadjus verrijkt met truffel. 37,50
€
Rose gebraden hertenkalfsrug met pompoenpuree, spitskool, meloesuitjes en eigen jus verrijkt met vossenbessen. 39,50
€
Op het karkas gebraden wilde eend, met gember, pompoen, eigen jus en saliekroepoek. Nagerechten
16,00
€
Kaaswagen met een selectie van onze ambachtelijke kazen, daarbij een bijpassend garnituur. 13,50
€
Tompouce van kwarkmousse, hazelnootfilodeeg, gedroogde vijgen, hazelnootcreme en witte chocoladesorbet. 13,50
€
Gebrande vanille-nootmuskaattaart met appelcompote en vanilleroomijs. 13,50
€
Pannacotta en marshmallow van kokos met een sorbet van djoeroek poeroet. 15,00
€
Warme moelleux van chocolade gevuld met witte koffie-ganache, gepocheerde peer, walnotenroomijs en een krokantje van kardemom 15,00
€
Souffle van hangop en passiefruit met gegratineerde creme van passiefruit en yoghurt-limoenroomijs. Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Jachthuis Hoog Soeren? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Jachthuis Hoog Soeren. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Jachthuis Hoog Soeren. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.