Recept: Brie met tijmhoning en druiven
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 eetlepels vloeibare honing
2 takjes tijm (zakje 15 g)
25 g hazelnoten (zakje 75 g), grofgehakt
200 g brie
200 g pitloze witte druiven (bak 500 g)
2 takjes tijm (zakje 15 g)
25 g hazelnoten (zakje 75 g), grofgehakt
200 g brie
200 g pitloze witte druiven (bak 500 g)
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de oven voor op 250 graden C.
Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje.
Laat even afkoelen en verwijder de tijm.
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
Snijd de brie in 8 dunne plakjes, verdeel deze over 4 vuurvaste borden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje tijmhoning.
Leg de druiven ernaast en zet de borden 2 minuten in de oven tot de bovenkant van de brie gesmolten is.
Bestrooi het gerecht met de noten.
Lekker met dungesneden, knapperig stokbrood.