Recept: Bouillon met meloen en ham
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
10Ingrediënten
11/2 liter Runderbouillon
3 st gelatineblaadjes
1/2 bosje kruizemunt
2 st meloen , kleine
10 plakken Parmaham
10 st soepstengels
3 st gelatineblaadjes
1/2 bosje kruizemunt
2 st meloen , kleine
10 plakken Parmaham
10 st soepstengels
Bereidingswijze van het recept
Bereid 1,5 liter runderbouillon volgens de verpakking.
Week de gelatine en voeg deze daarna samen met de munt aan de bouillon toe.
Koel de bouillon terug en boor ondertussen de meloen uit.
Verdeel de meloenbolletjes over de glazen en zet ze in de koeling.
Rol de ham om de soepstengels.
Passeer de bouillon door een zeef en schenk deze vervolgens op de meloen in de glazen.
Serveer de bouillon met de soepstengels en garneer met wat muntblaadjes.