Recept: Vleesbroodje met abdijkaas en nootjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
50 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
500 g bereid gehakt rund en varken
500 g spinazie
200 g miniblokjes kaas (extra belegen)
30 g notenmix
2 eieren
1 knoflookteentje
1 eetl.olijfolie
1 eetl.kruidentuiltje
nootmuskaat
peper
zout
500 g spinazie
200 g miniblokjes kaas (extra belegen)
30 g notenmix
2 eieren
1 knoflookteentje
1 eetl.olijfolie
1 eetl.kruidentuiltje
nootmuskaat
peper
zout
Bereidingswijze van het recept
Meng het gehakt met de kaasblokjes,de eieren,de gehakte noten en 1 eetl.
kruidentuiltje en breng op smaak met peper en zout.
Vorm een vleesbroodje en schik het in een beboterde)ovenschotel.
Schuif de schotel in een op 200°C voorverwarmde oven en laat gedurende +-45 min.
bakken.
Verhit 1 eetl.
olijfolie in een braadpan en stoof de look glazig.
Voeg de spinazie toe en laat al roerend +-15 min.
zonder deksel stoven.
Breng op smaak met peper,zout en nootmuskaat.