Recept: Abrikoos en bramentaart
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
16Ingrediënten
250 gr. boter
300 gr. suiker
5 eieren
400 gr. bloem
1 zakje bakpoeder
2 dopjes (theelepels) rumaroma
1 dl. melk
snufje zout
blikje abrikozen
paar handjes vol bramen (uit diepvries)
300 gr. suiker
5 eieren
400 gr. bloem
1 zakje bakpoeder
2 dopjes (theelepels) rumaroma
1 dl. melk
snufje zout
blikje abrikozen
paar handjes vol bramen (uit diepvries)
Bereidingswijze van het recept
Alle ingredienten behalve de abrikozen en bramen goed door elkaar roeren (eventueel met mixer) tot een mooie gladde massa.
Het bakpapier uitknippen zodat de hele crispplaat ermee is belegd.
Hierin de deegmassa uitstrijken.
Op de deegmassa abrikozen en bramen leggen.
Een stukje naar beneden duwen en nog een schepje suiker over het geheel strooien.
Gedurende 18 minuten in de jetchef op de crispstand bakken