Recept: Biefstuk van de haas met rode wijn saus en pepertjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 x 250 gr Biefstuk van de haas runderhaas
50 gr boter
2 sjalotten
1/2 dl rode wijn
2 dl kookroom
1/2 el zachte groene pepers
Zout
peper
50 gr boter
2 sjalotten
1/2 dl rode wijn
2 dl kookroom
1/2 el zachte groene pepers
Zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Verhit de boter zeer heet en bak de biefstuk om en om snel bruin en rose.
Neem ze uit de pan en bestrooi ze met peper en zout en houdt ze warm.
Voor de wijnsaus, de fijn gesneden sjalotjes 3 minuten op hoog vuur in het bakvet van de biefstuk aanfruiten en voeg 1 tl pepers toe en blus dit af met rode wijn en kookroom.
Biefstuk op het midden van het bord leggen en de saus eromheen gieten, niet erop gieten.
Garneren met gebakken aardappelen en boontjes.