Recept: Aubergine-spinazie gratin

Meer recepten in de categorie:

Dieet en Slank, Hoofdgerecht

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
1

Ingrediënten

1 kleine aubergine
100 g courgette
1 rode ui
200 g bladspinazie
20 g geraspte parmezaan
50 g ricotta
1dl vetarme kippenbouillon
1 eetlepel olijfolie
Peper uit de molen
Zout

Bereidingswijze van het recept

  1. Was de aubergine en courgette en snij ze in dunne plakjes.

  2. Snij de ui in ringen.

  3. Was de spinazie en hak hem grof.

  4. Meng de ricotta met de bouillon en kruid met peper en zout.

  5. Verhit de olie in een pan en stoof er de groenten in.

  6. Doe ze in een ovenschaal en overgiet met de ricotta bouillon.

  7. Bestrooi met parmezaan en bak 10 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden