Recept: Crostini met knoflooktapenade
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
4 teentjes knoflook
4 zongedroogde tomaten
10 groene ansjovisolijven
1 eetlepel cashewnoten
2 takjes basilicum
1 eetlepel olijfolie (+ olie voor bestrijken)
2 kleine ciabatta's
4 zongedroogde tomaten
10 groene ansjovisolijven
1 eetlepel cashewnoten
2 takjes basilicum
1 eetlepel olijfolie (+ olie voor bestrijken)
2 kleine ciabatta's
Bereidingswijze van het recept
Pel 3 teentjes knoflook.
Hak ze in een keukenmachine met de zongedroogde tomaten, olijven,cashewnoten en basilicum tot een grove tapenade.
Voeg halverwege de olijfolie toe.
Snij de ciabatta's in plakken.
Halveer het laatste teentje knoflook.
Wrijf een kant van de plakken brood hiermee in.
Verwarm een grillpan voor en bestrijk deze met olie.
Bak het brood aan beide kanten mooi goudbruin.
Geef de knoflooktapenade bij het gebakken brood.