Recept: Brood Ragout
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
Mooi brood om te vullen
of een Italiaanse bol per persoon
olijfolie
roomboter
bloem
vier sjalotjes
teen knoflook
rode peper
potje paddestoelenfond
500 gr gemengde paddestoelen zoals Shii take oesterzwammen kastanjechampignons
300 gr magere kalfslapjes in reepjes
scheutje madera
bosuitjes
peterselie
zout
peper
of een Italiaanse bol per persoon
olijfolie
roomboter
bloem
vier sjalotjes
teen knoflook
rode peper
potje paddestoelenfond
500 gr gemengde paddestoelen zoals Shii take oesterzwammen kastanjechampignons
300 gr magere kalfslapjes in reepjes
scheutje madera
bosuitjes
peterselie
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Zweet de sjalotjes in een mengsel van olijfolie en roomboter.
Bak dan de paddestoelen en kalfsvlees mee.
Strooi er bloem over tot alles net wit is en bak de bloem even mee.
Voeg fond toe en roer totdat er een ragout ontstaat.
Scheutje madera erbij.
Serveren met vers gesneden stukjes bosui en flink peterselie erover.
Rode peper naar smaak slechts laten meetrekken of gesnipperd zonder pitjes door de ragout doen.
Snij de kapjes van het boord, haal dit leeg en giet de ragout erin.