Recept: Groentebouillon met kerriesoldaatjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
2 sneetjes witbrood
40 gr boter
3 tl kerriepoeder
1 pot rundvleesbouillon van 340 ml
250 gr soepgroenten
2 el witte port
1 hardgekookt ei
40 gr boter
3 tl kerriepoeder
1 pot rundvleesbouillon van 340 ml
250 gr soepgroenten
2 el witte port
1 hardgekookt ei
Bereidingswijze van het recept
Snijd de korstjes van het brood en snijd het brood in reepjes.
Verhit de boter met het kerriepoeder in een koekenpan en bak hierin de reepjes brood goudbruin.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Vul de bouillon aan met water tot 1 liter en breng met de soepgroenten en de port aan de kook.
Laat alles 8 minuten zachtjes koken.
Breng op smaak met wat peper en zout.
Verdeel de soep over 6 borden, strooi het fijngehakte ei erover en serveer de kerriesoldaatjes erbij.