Recept: Hete chilisaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
10 grote rode pepers zaadloos en in halve dunne ringetjes
2 el olie
5 sjalotten in dunne ringetjes
4 tenen knoflook gesnipperd
2 tomaten ontveld ontzaad en in blokjes gesneden
1 el bruine basterd suiker
1 tl vissaus
2 tl.limoensap
1 mespuntje zout
2 el olie
5 sjalotten in dunne ringetjes
4 tenen knoflook gesnipperd
2 tomaten ontveld ontzaad en in blokjes gesneden
1 el bruine basterd suiker
1 tl vissaus
2 tl.limoensap
1 mespuntje zout
Bereidingswijze van het recept
Fruit in de olie de sjalotten samen met knoflook tot ze zacht zijn.
Doe er de pepers bij en laat 5 minuten mee fruiten.
Roer er de tomaatblokjes, de suiker en de vissaus met 1 dl water door.
Laat op matig vuur 10 min koken.
Pureer het mengsel in de keukenmachine.
Breng het op smaak met zout laten afkoelen.
In steriele glazen potten in de koeling zetten.