Recept: Gehaktprikkers
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
200 gr gehakt
1 beschuit
zout
peper
nootmuskaat
1/2 ei
1 el nasikruiden
40 gr boter
1 klein potje ontpitte kersen
1 beschuit
zout
peper
nootmuskaat
1/2 ei
1 el nasikruiden
40 gr boter
1 klein potje ontpitte kersen
Bereidingswijze van het recept
Laat de nasikruiden even wellen in wat water.
Laat de kersen uitlekken.
Doe het gehakt in een kom, verkruimel de beschuit erboven en meng er wat zout, peper, nootmuskaat, ei en nasikruiden door.
Vorm van het gehaktmengsel kleine balletjes.
Verhit in een pan de boter en bak hierin de gehaktballetjes in 10 minuten mooi bruin en gaar.
Laat de gehaktballetjes op een stuk keukenpapier uitlekken.
Steek dan op elk gehaktballetje een kers met een cocktailprikker.