Recept: Italiaanse witte-bonenschotel
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 eetlepels olijfolie
2 maal 250 g nasi/bamivlees
2 teentjes knoflook (geperst)
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 pot witte bonen (370 g uitgelekt)
1 fles Passato di Pomodoro (tomatensaus 720 ml)
75 g geraspte pittige kaas
2 maal 250 g nasi/bamivlees
2 teentjes knoflook (geperst)
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
1 pot witte bonen (370 g uitgelekt)
1 fles Passato di Pomodoro (tomatensaus 720 ml)
75 g geraspte pittige kaas
Bereidingswijze van het recept
In wok of braadpan olie verhitten.
Vlees in 10 min.
op hoog vuur bruin bakken.
Knoflook en groentemix toevoegen en 3 min.
roerbakken.
Vuur laag draaien en Italiaanse kruiden, witte bonen en tomatensaus toevoegen.
Gerecht nog 5 min.
laten stoven.
Op smaak brengen met zout en peper.
Bonenschotel over vier borden verdelen en serveren met geraspte kaas.