Recept: Pasta met venusschelpen
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
400 g tagliatelle (pasta)
1 ui
1 teentje knoflook
2 bakjes shellfish vongole in Italiaanse tomatensaus (350 g)
3 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 ui
1 teentje knoflook
2 bakjes shellfish vongole in Italiaanse tomatensaus (350 g)
3 eetlepels olijfolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
Bereidingswijze van het recept
Pasta beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui en knoflook pellen en snipperen.
Saus met schelpen uit verpakking in pan schenken en saus aan de kook brengen.
Op laag vuur koken tot alle schelpen open staan, af en toe omscheppen.
Schelpen die dichtblijven, verwijderen.
In braadpan ui en knoflook in olie fruiten.
Groentemix toevoegen en in ca.
5 minuten beetgaar bakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Groentemix door pasta mengen.
Pastamengsel, schelpen en saus over vier borden verdelen.
Lekker met groene salade en vinaigrette.