Recept: Italiaanse tomatensoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 ui
3 stengels bleekselderij
1 kleine winterwortel
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomatensoep basilicum (800 ml)
100 g tarly (voorgekookte tarwe, pak 250 g)
1 pot witte bonen (330 g)
1 ciabatta (Italiaans brood)
3 stengels bleekselderij
1 kleine winterwortel
2 eetlepels olijfolie
1 blik tomatensoep basilicum (800 ml)
100 g tarly (voorgekookte tarwe, pak 250 g)
1 pot witte bonen (330 g)
1 ciabatta (Italiaans brood)
Bereidingswijze van het recept
Ui pellen en snipperen.
Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden.
Wortel schoonmaken en in blokjes snijden.
In braadpan olie verhitten.
Groente in ca.
4 minuten zachtjes bakken.
Soep toevoegen en aan de kook brengen.
Tarwe aan soep toevoegen en ca.
10 minuten zachtjes meekoken.
Bonen laten uitlekken.
Bonen door soep roeren en nog 1 minuut meewarmen.
Soep serveren met ciabatta.
Lekker met geraspte pittige kaas.