Recept: Gebakken doperwtjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 sjalotje
1 teentje knoflook
2 eetlepels olie
1 pak doperwtjes (diepvries)
1 eetlepel Italiaanse kruiden (diepvries)
1/2 dl droge witte wijn
1 teentje knoflook
2 eetlepels olie
1 pak doperwtjes (diepvries)
1 eetlepel Italiaanse kruiden (diepvries)
1/2 dl droge witte wijn
Bereidingswijze van het recept
Sjalotje schoonmaken en snipperen.
Knoflook pellen.
In pan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen.
Gesnipperde sjalotje toevoegen en ca.
2 minuten fruiten.
Doperwtjes toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Af en toe omscheppen.
Vlak voor serveren Italiaanse kruiden en wijn erdoor scheppen en nog 1 minuut verwarmen.