Recept: Macaroni met romige artisjokken
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g macaroni
2 potten artisjokharten (285 g)
3 rode uien
1 eetlepel olijfolie
1 zakje pijnboompitten (65 g)
150 ml room culinair (pakje 200 ml)
1 zakje verse peterselie (30 g)
2 potten artisjokharten (285 g)
3 rode uien
1 eetlepel olijfolie
1 zakje pijnboompitten (65 g)
150 ml room culinair (pakje 200 ml)
1 zakje verse peterselie (30 g)
Bereidingswijze van het recept
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing.
Artisjokharten laten uitlekken.
Uien pellen en snipperen.
In koekenpan olie verhitten en uien ca.
3 minuten fruiten.
Intussen in droge koekenpan pijnboompitten roosteren.
Artisjokharten en room toevoegen aan ui en zachtjes verwarmen.
Peterselie fijn knippen en toevoegen.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Macaroni en saus goed mengen.
Over vier borden verdelen.
Bestrooien met pijnboompitten.
Lekker met frisse groene salade.