Recept: Tagliatelle met spinaziesaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 1/2 pak tagliatelle (verse, 250 g)
1 ui
2 eetlepels olijfolie
1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g)
100 g rauwe ham (bv parmaham of serranoham)
1 pakje roomkaas met kruiden (125 g)
1 ui
2 eetlepels olijfolie
1 pak bladspinazie deelblokjes (diepvries, 450 g)
100 g rauwe ham (bv parmaham of serranoham)
1 pakje roomkaas met kruiden (125 g)
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ui pellen en snipperen.
In pan olie verhitten.
Ui ca.
3 minuten fruiten.
Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen.
Ham in reepjes snijden.
Roomkaas door spinazie roeren.
Tagliatelle serveren met spinaziesaus.
Garneren met hamreepjes.