Recept: Pizza Napolitana
Recept informatie
Bereidingstijd:
40 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak mix voor pizzabodem (450 g)
1 pak tomato frito (400 g)
2 blikjes tonijn op water (185 g)
3 eetlepels kappertjes
1 blikje ansjovisfilets (48 g)
1 zakje pizzakaas (150 g)
1 zakje rucolasla (30 g)
1 pak tomato frito (400 g)
2 blikjes tonijn op water (185 g)
3 eetlepels kappertjes
1 blikje ansjovisfilets (48 g)
1 zakje pizzakaas (150 g)
1 zakje rucolasla (30 g)
Bereidingswijze van het recept
Pizzadeeg bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Oven voorverwarmen op 220 gradenC of gasovenstand 5.
Deeg verdelen over bakplaat.
Deeg bestrijken met tomatensaus.
Tonijn laten uitlekken.
Tonijn in stukjes verdelen en over pizza verdelen.
Kappertjes erover strooien.
Ansjovis laten uitlekken en over pizza verdelen.
Kaas erover strooien.
Pizza in midden van oven in ca.
25 minuten gaar bakken.
Rucola over warme pizza verdelen.
Direct serveren.