Recept: Paddestoelen tagliatelle
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g tagliatelle
2 potten gemarineerde paddestoelen (290 g Sacla)
2 teentjes knoflook
1 pak peultjes (diepvries 300 g)
3 eetlepels olijfolie
100 ml koksroom (pakje 200 ml Friesche Vlag)
1 duopakje hamreepjes (200 g)
zout
peper
2 potten gemarineerde paddestoelen (290 g Sacla)
2 teentjes knoflook
1 pak peultjes (diepvries 300 g)
3 eetlepels olijfolie
100 ml koksroom (pakje 200 ml Friesche Vlag)
1 duopakje hamreepjes (200 g)
zout
peper
Bereidingswijze van het recept
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Paddestoelen laten uitlekken.
Knoflook pellen.
Peultjes koken volgens gebruiksaanwijzing.
In koekenpan olie verhitten.
Paddestoelen toevoegen, knoflook erboven uitpersen en ca.
3 minuten bakken.
Koksroom en ham toevoegen en meeverwarmen.
Peultjes aan saus toevoegen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Tagliatelle met saus serveren.