Recept: Kibbeling met kappertjessaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 bakjes wortelrauwkost (150 g)
4 eetlepels sladressing yoghurt
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
8 eetlepels mayonaise
3 eetlepels kappertjes (potje)
1 zak Vlaamse frites (diepvries 750 g)
2 schaaltjes (Italiaanse) kibbeling (225 g)
4 eetlepels sladressing yoghurt
1/2 zakje verse peterselie (30 g)
8 eetlepels mayonaise
3 eetlepels kappertjes (potje)
1 zak Vlaamse frites (diepvries 750 g)
2 schaaltjes (Italiaanse) kibbeling (225 g)
Bereidingswijze van het recept
Frituurvet verhitten tot 180 gradenC.
Wortelrauwkost mengen met dressing.
Peterselie fijn knippen.
Mayonaise mengen met kappertjes en peterselie.
Op smaak brengen met peper en zout.
In frituurpan volgens gebruiksaanwijzing frieten bakken.
Kibbeling verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Kibbeling serveren met saus, friet en rauwkost.