Recept: Ragout met tuinkruiden

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingredi├źnten

1 pak Tarly (250 g)
1 doosje graseieren (middel groot, 6 stuks)
50 g boter of margarine
50 g bloem
300 ml melk
1 kruidenbouillontablet
600 g bladspinazie ((diepvries pak 450 g)
1 pakje Italiaanse kruiden (diepvries, 50 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Eieren in ca.

  3. 7 minuten hard koken.

  4. In pan boter smelten.

  5. Bloem erdoor roeren tot bal ontstaat.

  6. Melk en 150 ml water beetje bij beetje toevoegen en blijven roeren tot gebonden saus ontstaat.

  7. Intussen spinazie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.

  8. Bouillontablet toevoegen aan saus en erin oplossen.

  9. Eieren pellen en in stukken snijden.

  10. Eieren en Italiaanse kruiden aan saus toevoegen.

  11. Tarly serveren met ragout en spinazie.