Recept: Antipasti
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minuten wachttijd 30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
12 cherrytomaatjes
1 bakje mozzarella piccolo (125 g)
1 bakje pestodressing (100 g )
1 voorgegakken focaccia of ciabatta (brood)
100 g Parmaham
100 g mortadella (vleeswaren)
1 bakje sardinesfilets met olijven (100 g)
1 pot artisjokharten antipasti
1 bakje mozzarella piccolo (125 g)
1 bakje pestodressing (100 g )
1 voorgegakken focaccia of ciabatta (brood)
100 g Parmaham
100 g mortadella (vleeswaren)
1 bakje sardinesfilets met olijven (100 g)
1 pot artisjokharten antipasti
Bereidingswijze van het recept
Cherrytomaatjes wassen.
Mozzarellabolletjes laten uitlekken (als er minder dan 12 bolletjes in bakje zitten dan enkele grote bolletjes halveren).
Aan cocktailprikkers elk 1 tomaatje en 1 bolletje mozzarella steken.
Spiesjes naast elkaar in kommetje zetten.
Pestodressing erover scheppen en ca.
30 minuten laten staan.
Oven voorverwarmen op 225 gradenC of gasovenstand 5.
Focaccia of ciabatta in 5 tot 7 minuten knapperig bruin bakken.
Sardines met olijven, artisjokharten en mozzarellaspiesjes op bord leggen.
Parmaham, mortadella en in repen gesneden brood ernaast leggen.