Recept: Vissandwich
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 eetlepels zilveruitjes zoetzuur (pot 340 g)
1/2 bakje krabsalade (250 g)
2 zoetzure augurken
6 sneetjes bruin casinobrood
1 eetlepel boter of margarine
1 zakje veldsla (75 g)
1 bakje roze garnalen (125 g)
1/2 bakje krabsalade (250 g)
2 zoetzure augurken
6 sneetjes bruin casinobrood
1 eetlepel boter of margarine
1 zakje veldsla (75 g)
1 bakje roze garnalen (125 g)
Bereidingswijze van het recept
Uitjes fijnsnijden en mengen met krabsalade.
Augurken in reepjes snijden.
Korsten van brood snijden en brood besmeren met boter.
2 sneetjes brood beleggen met helft van veldsla.
Garnalen over sla verdelen.
Garnalen bedekken met sneetje brood.
Krabsalade over brood verdelen.
Augurkreepjes op krabsalade scheppen.
Afdekken met brood.
Brood 2 keer diagonaal halveren.
Sateprikkers halveren en door brood steken.
Rest van veldsla over vier borden verdelen.
Sandwiches erop leggen.