Recept: Krieltjes met tartaar, spek en paddestoelen
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 net spruitjes (500 g)
1/2 duobakje gerookte spekblokjes (250 g)
1 bakje champignons
50 g boter
2 zakjes barbecuekrieltjes (425 g)
4 tartaartjes
1/2 duobakje gerookte spekblokjes (250 g)
1 bakje champignons
50 g boter
2 zakjes barbecuekrieltjes (425 g)
4 tartaartjes
Bereidingswijze van het recept
Spruitjes schoonmaken en in 8 min.
beetgaar koken.
In koekenpan spekblokjes uitbakken.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Spek uit pan nemen, helft van boter verhitten en champignons en krieltjes 8 min al omscheppend bakken.
Tartaartjes bestrooien met zout en peper en in 7 min.
gaar bakken.
Spek door krieltjes scheppen.
Krieltjes met spruitjes en tartaar serveren.