Recept: Mexicaanse wrap-tortilla
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 rode paprika
1 gele paprika
1 groene paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje Mexicaanse Varkensreepjes (400 g)
1 flesje zoete chilisaus (250 ml)
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels sladressing naturel (450 ml)
4 grote wraptortilla's (280 g)
1 bekertje zure room (125 ml)
1 gele paprika
1 groene paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje Mexicaanse Varkensreepjes (400 g)
1 flesje zoete chilisaus (250 ml)
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels sladressing naturel (450 ml)
4 grote wraptortilla's (280 g)
1 bekertje zure room (125 ml)
Bereidingswijze van het recept
Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden.
In braadpan olie verhitten.
Vleesreepjes in ca.
4 minuten bruinbakken.
Paprika toevoegen en nog ca.
3 minuten meebakken.
Chilisaus toevoegen en ca.
3 minuten meeverwarmen.
Intussen sla mengen met dressing.
Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en vullen met vleesmengsel en zure room.
Sla erbij serveren.