Recept: Wokgroenten met runderreepjes

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

250 g zilvervliesrijst
300 g runderreepjes
2 bakken Japanse wokgroenten ( 400 g)
2 eetlepels olie
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
1 zakje verse koriander (15 g), in grove plukken

Bereidingswijze van het recept

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Doe het vlees met de marinade uit de Japanse wokgroente over in een kom.

  3. Verhit in een grote wok 2 el olie en roerbak de wokgroenten op hoog vuur in 4-5 min.

  4. beetgaar.

  5. Neem de groenten uit de wok, verhit de rest van de olie en roerbak het vlees op hoog vuur 2-3 min.

  6. , bak op het laatst de sesamzaadjes mee.

  7. Verdeel de rijst over de borden en schep de groenten op de rijst.

  8. Leg daarop het vlees met wat marinade en bestrooi met de koriander.