Recept: Rundvleescurry met kokosboontjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g basmatirijst
600 g sperziebonen
1 blik kokosmelk (400 ml)
3 bosuitjes
3 tomaten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal rundvleesreepjes naturel (400 g)
3 eetlepels Thaise groene currypasta (pot 225 g)
600 g sperziebonen
1 blik kokosmelk (400 ml)
3 bosuitjes
3 tomaten
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal rundvleesreepjes naturel (400 g)
3 eetlepels Thaise groene currypasta (pot 225 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Sperziebonen schoonmaken en halveren.
Sperziebonen in kokosmelk in 7 min.
beetgaar koken.
Bosuitjes in grove stukken snijden.
Tomaten schoonmaken, halveren en in reepjes snijden.
In wok olie verhitten.
Vleesreepjes in gedeeltes in wok doen en 2 min.
roerbakken.
Currypasta erdoor scheppen en 2 min.
meebakken.
Bosui, tomaat en 2 el water toevoegen en nog 1 min.
verhitten.
Vlees en sperziebonen met zout en peper op smaak brengen.
Rijst met vleescurry en sperziebonen (met kokosmelk) serveren.