Recept: Thaise vispakketjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
50 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 eetlepel rode currypasta (pot 225 g)
5 eetlepels zonnebloemolie
3 eetlepels limoensap
2 courgettes (gele)
1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g)
400 g snelkookrijst
1 zakje bosuitjes (3 stuks)
5 eetlepels zonnebloemolie
3 eetlepels limoensap
2 courgettes (gele)
1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g)
400 g snelkookrijst
1 zakje bosuitjes (3 stuks)
Bereidingswijze van het recept
Oven op 200 gradenC voorverwarmen.
Currypasta, 3 el olie, limoensap, zout en peper mengen tot marinade.
Courgettes wassen en in plakjes snijden.
4 stukken aluminiumfolie (30 x 50 cm) uitspreiden.
Courgettes erover verdelen, met 2 el olie besprenkelen en met zout en peper bestrooien.
Vis erop leggen, besprenkelen met marinade en pakketjes dichtvouwen.
Vispakketjes in 30 min.
in midden van oven gaar laten worden.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Bosuitjes schoonmaken en fijnsnijden.
Rijst met bosui mengen en met vispakketjes serveren.