Recept: Tortilla met roerbakgroenten en tofu
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 uien
1 blikje kidneybonen
2-3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid (200 g)
1 zak Hollandse roerbakmix (400 g)
1 zak wraptortilla's (280 g)
1/2 pot milde salsasaus (260 ml)
1 zakje geraspte kaas 25+ (licht pittig, 100 g)
1 blikje kidneybonen
2-3 eetlepels (zonnebloem)olie
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid (200 g)
1 zak Hollandse roerbakmix (400 g)
1 zak wraptortilla's (280 g)
1/2 pot milde salsasaus (260 ml)
1 zakje geraspte kaas 25+ (licht pittig, 100 g)
Bereidingswijze van het recept
Uien pellen en snipperen.
Bonen laten uitlekken.
In wok olie verhitten en tofu 3 min.
roerbakken.
Uien en groenten erbij scheppen en nog 5 min.
roerbakken.
Bonen toevoegen en nog 2 min.
verwarmen.
Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Salsa door groentemengsel scheppen.
Tortilla; s op vier diepe borden leggen.
Groentemengsel erover verdelen en met kaas bestrooien.
Lekker met groene salade.