Recept: Tacoschelpen met Quorn
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 ui
1 komkommer
150 ml yoghurt (mager)
1 teentje knoflook
1 pak tacoschelpen (12 stuks)
4 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes roerbakreepjes gekruid Quorn,140 g
1 blik maiskorrels (300 g)
1 zakje gemengde ijsbergsla (200 g)
1 komkommer
150 ml yoghurt (mager)
1 teentje knoflook
1 pak tacoschelpen (12 stuks)
4 eetlepels zonnebloemolie
2 schaaltjes roerbakreepjes gekruid Quorn,140 g
1 blik maiskorrels (300 g)
1 zakje gemengde ijsbergsla (200 g)
Bereidingswijze van het recept
Ui pellen en snipperen.
Komkommer halveren, van zaadjes ontdoen, in kleine blokjes snijden en met yoghurt mengen.
Teentje knoflook erboven uitpersen en erdoor mengen.
Taco's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
In koekenpan olie verhitten en ui en Quornstukjes 4 min.
bakken.
Mais toevoegen en verwarmen.
Taco's met sla, Quornmengsel en komkommer vullen.