Golden Tulip Midden Drenthe,
Westerbork
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Restaurant Ruyghe Venne is het a la carte restaurant van Golden Tulip Midden-Drenthe.
Restaurant Ruyghe Venne is dagelijks geopend voor een heerlijke lunch of een culinair diner. Geniet van kwaliteit, dagverse producten en pure ingrediënten. De keuken volgt de seizoenen en werkt graag met producten uit de regio.
Naast de regelmatig wisselende a la carte kaart is er een dagelijks wisselend dagmenu. De keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst.
Restaurant Ruyghe Venne is dagelijks geopend voor een heerlijke lunch of een culinair diner. Geniet van kwaliteit, dagverse producten en pure ingrediënten. De keuken volgt de seizoenen en werkt graag met producten uit de regio.
Naast de regelmatig wisselende a la carte kaart is er een dagelijks wisselend dagmenu. De keuken is geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur. Reserveren is gewenst.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | 12:00 tot 21:00 |
Dinsdag | 12:00 tot 21:00 |
Woensdag | 12:00 tot 21:00 |
Donderdag | 12:00 tot 21:00 |
Vrijdag | 12:00 tot 21:00 |
Zaterdag | 12:00 tot 21:00 |
Zondag | 12:00 tot 21:00 |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Soepen
Geserveerd met oerbrood en roomboter
4,50
€
Romige tomatensoep met croutons 4,50
€
Drentse mosterdsoep waarin spek Broodjes
3,50
€
Mandje stokbrood met boter en kruidenboter 3,50
€
Tosti ham en kaas 8,50
€
Sandwich van gerookte zalmfilet Met knapperige ijsbergsla en kruidendressing
5,50
€
Gesneden oerbrood met Brie met honingdressing en diverse sla soorten
6,50
€
Gesneden oerbrood met Gerookte kalkoenfilet met gebakken spek en sla
Lunchschotels
8,50
€
Lunch "Ruyghe Venne" Kopje soep, 2 boterhammen met kaas, ham en een bolletje huzarensalade
8,50
€
Van Dobben kroketten Met wit of bruin brood
8,50
€
Boeren omelet Geserveerd met toast of brood
7,25
€
Uitsmijter met ham, kaas of rosbief 8,50
€
Maaltijdsalade Met biologische Orvelter kaas, croutons en kruidendressing
Lunchmenu`s
17,50
€
2 gangendiner Kopje soep en plate
20,50
€
3 gangendiner Kopje soep, plate en klein dessert
Desserts
5,50
€
Sorbet van 3 soorten ijs Met vruchtensaus en slagroom
3,50
€
Kinderijsbeker om mee te nemen Met een lolly
3,50
€
Glas gevuld met romige kwark Waarin bosvruchtensaus
Koude voorgerechten
10,50
€
Rouleau van tonijn en knolselderij Geserveerd met een dressing van zwarte olijven
13,50
€
Salade met gerookte eendenborst Waarbij huisgemaakte marmelade van vijgen en sinaasappel
11,50
€
Dungesneden gemarineerde ossenhaas Geserveerd met Parmezaanse kaas vergezeld door een vinaigrette van olijfolie en pijnboompitten
Soepen
6,50
€
Romige traditionele Drentse mosterdsoep Met licht uitgebakken spek
7,50
€
Heldere wildbouillon Waarin stoofvlees van hert en verse tuinkruiden
6,50
€
Lichtgebonden soep van pompoen en wortel Met gerookte zalm
Warme voorgerechten
10,50
€
Gebakken gamba`s Geserveerd met tomaat-basilicum saus
11,50
€
Gegratineerde geitenkaas Op getoast brioche brood begeleid door een siroop van rode port
Vis hoofdgerechten
20,50
€
In de oven gegaarde zalmforelfilet Op julienne van courgette begeleid door limoensaus
21,50
€
Gebakken roodbaarsfilet Geserveerd met witte wijn saus waarin mosselen
Vlees hoofdgerechten
21,50
€
Ouderwetse hazenpeper Geserveerd in eigen stoofjus
20,50
€
Zwijnshaasmedaillons Vergezeld door vossebessensaus
23,50
€
In zijn geheel gebraden en gevulde piepkuiken Begeleid door truffelsaus
23,50
€
Gegrilde runder ribeye Geserveerd met een saus van cafe beurre de Paris
Vegetarisch hoofdgerecht
19,50
€
Huisgemaakte hartige groentequiche Gegratineerd met kaas waarbij champignonsaus
"Ruyghe Venne" amuse diner
Laat u verrassen door onze chef-kok en zijn brigade en geniet van een culinair 5-gangen amuse diner
39,50
€
Dit menu wordt uitsluitend per tafel geserveerd Desserts
6,50
€
Verschillende soorten sorbetijs Geserveerd in een grote tulpwafel met vruchtensaus en slagroom
6,50
€
Parfait van twee kleuren chocolade Geserveerd met caramelsaus
5,50
€
Verse sinaasappel Gegratineerd met Grand Marnier sabayon waarbij vanille ijs
11,50
€
Dessert "Ruyghe Venne" Proeverij van 4 kleine apart uitgeserveerde desserts
Wijnarrangement
13,50
€
3 glazen geselecteerde wijnen 18,00
€
4 glazen geselecteerde wijnen 20,50
€
5 glazen geselecteerde wijnen 4,00
€
Aanbevolen wijn In deze wintermaanden is een glas Bourgogne Chameroy van wijnhuis Louis Latour
Tafelwater
3,75
€
Sourcy 75 cl plat
3,75
€
Sourcy 75 cl bruisend
Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Golden Tulip Midden Drenthe? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Golden Tulip Midden Drenthe. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Golden Tulip Midden Drenthe. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.