Restaurant Lambermons,
Haarlem
Restaurants » Culinair Michelin ster(ren)
Welkom bij restaurant Lambermons
Restaurant Lambermons zit in een mooi retro pand in het centrum waarin een van de eerste warenhuizen van Haarlem gevestigd was. We hebben een moderne brasserie met open keuken op de begane grond en een gastronomisch restaurant op de bovenverdieping. Hier kunt u onze menukaart inzien, voor de complete wijnkaart verwijzen wij u naar onze website.
Restaurant Lambermons zit in een mooi retro pand in het centrum waarin een van de eerste warenhuizen van Haarlem gevestigd was. We hebben een moderne brasserie met open keuken op de begane grond en een gastronomisch restaurant op de bovenverdieping. Hier kunt u onze menukaart inzien, voor de complete wijnkaart verwijzen wij u naar onze website.
Adresgegevens
Telefoon
Klik voor telefoonnummer
Website
Openingstijden
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 18:00 tot 22:00 |
Donderdag | 18:00 tot 22:00 |
Vrijdag | 18:00 tot 22:00 |
Zaterdag | 18:00 tot 22:00 |
Zondag | Gesloten |
Betaalopties
Contant PIN Creditcard
Faciliteiten
Air conditioning | Aangepast toilet | All-inclusive acties | Bar | Catering / thuisbezorging | Feest en partijen mogelijk | Gelegen buiten het centrum | Gelegen in het centrum | Huisdieren toegestaan | Kind vriendelijk | Kinder menu | Live muziek (regelmatig) | Reserveren mogelijk | Rolstoel vriendelijk | Rookmogelijkheiden | Terras | Thema avonden | Vegetarisch menu | Vergaderings ruimte | Vrij parkeren |   |   |
Menukaart
Voorgerechten
29,50
€
Salade "Riche" Zacht gegaarde Oosterschelde kreeft met bonbons van ganzenlever en gepocheerde kwartel met Parmezaanschuim
24,50
€
Licht geplette langoustines Met jonge kropsla en witte asperges, gegrilde coquilles en antiboise van Pomodori tomaat
22,50
€
In ganzenvet gekonfijte lamspastrami Met een salade van jonge tuinboontjes, asperges, krokant gebakken kalfskoontjes en lauwwarme mayonaise van vadouvan
Tussengerechten
22,50
€
Rode mulfilet Op aardappel en Manta Bellota gebakken met jonge spinazie en Bearnaise saus
17,50
€
Romige veloute Van Hollandse asperges met gepocheerde eitjes en beignets van zoete aardappel en beenham
22,50
€
Ballantine van kwartel Gevuld met ganzenlever op een romige risotto van risola en asperge, rilette van de pootjes en een jus van gepofte zoete paprika en dragon
Hoofdgerechten
39,50
€
Tarbotfilet in de oven gegaard Bedekt met "Filet Americain" van nieroog kreeftjes met fondant aardappeltjes en witte wijnsaus
46,50
€
Homard "a la Thermidor" Van Oosterschelde kreeft met zomergroenten en kreeftenbotersaus met cognac
32,50
€
Noordzeekabeljauwrugfilet Bedekt met een korst van zomertruffel en ansjovis vergezeld door groenten uit de Provence en een jus van Zeeuwse kokkels
39,50
€
Hollands zuiglam op 3 manieren bereid Rilette van de schouder, licht gepekelde bout en gebraden rugstuk daarbij een saus van tuinboontjes en bonenkruid
36,50
€
Gebraden Ierse ossenhaas "Rossini stijl" Met zomergroenten en Madeirasaus
32,50
€
Procureur van het Spaanse landvarken Met dungesneden Bellota ham en een jus van Zaanse mosterd
Voor onze vegetarische gasten kunnen wij in overleg, een mooi menu samenstellen
Desserts
15,00
€
Warm chocolade taartje Geserveerd met creme Anglaise en vijgensorbetijs (bereidingtijd ongeveer 15 minuten)
15,00
€
Proeverij van aardbeien Soep, Romanoff, een lolly van aardbeien en vanilleroomijs
12,50
€
Parade van 4 soorten huisgedraaid ijs Met bijpassende garnituren
15,00
€
Cheesecake Geserveerd met gemarineerd zomerfruit en basilicum-yoghurtijs
17,00
€
Selectie van onze kaaswagen Menu Les Patrons cuisinier
Dagelijks wisselend menu
69,50
€
5-Gangen 32,50
€
Wijnarrangement Specialiteiten menu
Licht geplette langoustines
Met jonge kropsla en witte asperges, gegrilde coquilles en antiboise van Pomodori tomaat
Rode mulfilet
Op aardappel en Manta Bellota gebakken met jonge spinazie en Bearnaise saus
Ballantine van kwartel
Gevuld met ganzenlever op een romige risotto van risolo en asperge, rilette van de pootjes en een jus van gepofte zoete paprika en dragon
Hollands zuiglam
Op 3 manieren bereid met rilette van de schouder, licht gepekelde bout en gebraden rugstuk daarbij een saus van tuinboontjes bonenkruid
Dessert of kaas naar keuze
89,50
€
5-Gangen 42,50
€
Wijnarrangement Fotopresentatie
Er zijn nog geen foto's aanwezig.Heeft het gesmaakt?
Heeft u onlangs gegeten bij Restaurant Lambermons? Zij vernemen graag wat uw ervaring is geweest tijdens uw bezoek. Was het personeel klantvriendelijk, heeft het gesmaakt?
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Lambermons. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.
Na het plaatsen van uw ervaring zal de ervaring direct doorgezonden worden naar Restaurant Lambermons. Aan de hand van uw positieve of negatieve ervaring kunnen zij de onderneming verbeteren of het personeel een compliment geven.
Als dank voor het plaatsen van uw ervaring zal de onderneming u veelal een waardebon toesturen, zodat u nog voordeliger bij hun kunt eten.