Recept: Sweet chili rijst met Chinese kool en koriander
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1/2 Chinese kool
Wok Olie
200 g vleesreepjes
1 zakje Voorgestoomde witte Wokrijst
1 tweepersoons zakje Woksaus Sweet Chili
6 el Atjar Tjampoer
2 el fijngehakte koriander
Wok Olie
200 g vleesreepjes
1 zakje Voorgestoomde witte Wokrijst
1 tweepersoons zakje Woksaus Sweet Chili
6 el Atjar Tjampoer
2 el fijngehakte koriander
Bereidingswijze van het recept
Maak de kool schoon en snijd in reepjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes 4 minuten.
Voeg de kool toe en wok 3 minuten mee.
Voeg de voorgestoomde wokrijst direct vanuit de verpakking, de woksaus en de atjar toe en warm het geheel goed door.
Schep de sweet chilirijst in 2 kommen of diepe borden.
Bestrooi met de koriander.
Vervang de Chinese kool door spitskool en de koriander door selderij.