Recept: Aardbeienbanaan passietaart

Recept informatie

Bereidingstijd:
50 minuten
Aantal personen:
8-10

Ingrediënten

200gr cakemeel
2 eieren
200gr suiker
200gr boter
snufje zout
250gr aardbeien
300gr bananen
Slagroom
400ml water
1 zakje banketbakkersroom

Bereidingswijze van het recept

  1. Mix de cakemeel, suiker, boter, zout en de eieren tot een glad beslag.

  2. Vet de taartvorm in en bak de taart op 200graden in 60 tot 70 minuten gaar.

  3. Snijd de bananen en de aardbeien in stukjes.

  4. Maak de banketbakkersroom met 400ml water.

  5. Laat de room 5min opstijven in de koelkast.

  6. Als de taart afgekoeld is schep je de room eroverheen.

  7. Versier de taart met het fruit en maak het af met een toefje slagroom.