Recept: Romige mosterdsoep
Recept informatie
Bereidingstijd:
45 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 eetlepels boter of olijfolie
2 uien fijngesneden
2 preistengels in dunne ringen
2 kippenbouillon tabletten
2 deciliter melk
4 eetlepels grove mosterd
2 eetlepels peterselie, vers of uit diepvries
2 uien fijngesneden
2 preistengels in dunne ringen
2 kippenbouillon tabletten
2 deciliter melk
4 eetlepels grove mosterd
2 eetlepels peterselie, vers of uit diepvries
Bereidingswijze van het recept
Bak in de boter de ui en de prei ±8 minuten op laag vuur.
Voeg de bouillontabletten en 8 dl water toe,breng dit aan de kook en laat ± 30 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep met de staafmixer,doe de melk en de mosterd erbij en laat nog ±5 minuten koken.
Bestrooi met peterselie en serveer de soep.