Recept: Viscurry
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
200 g roodbaars
300 g diepgevroren bladspinazie
300 g courgette
1/2 citroen
3 dl groentebouillon
1dl kokosmelk
100 g basmatirijst
1 eetlepel groene peper
Kurkuma
Zout
300 g diepgevroren bladspinazie
300 g courgette
1/2 citroen
3 dl groentebouillon
1dl kokosmelk
100 g basmatirijst
1 eetlepel groene peper
Kurkuma
Zout
Bereidingswijze van het recept
Laat de spinazie ontdooien.
Maak de courgette schoon en snij in plakjes.
Rasp de citroenschil en pers de citroen.
Spoel de vis en dep goed droog.
Snij hem in grote stukken.
Verwarm de bouillon met de kokosmelk.
Kook de rijst in gezouten water gaar.
Doe de spinazie, courgette, citroenrasp, groene peper en een snuifje kurkuma bij de kokosmelkbouillon.
Laat 8 minuten garen.
Doe er de stukken vis bij en laat ze in ongeveer 6 minuten in de curry gaar worden.
Breng op smaak met zout en citroensap.
Serveer met de rijst.