Recept: Gepofte aardappels met zuiveldip spek en prei
Recept informatie
Bereidingstijd:
50 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 grote aardappels
100 gr spekreepjes
1/2 prei
1 bakje zuivelspread naturel 150 gr
Peper
zout
100 gr spekreepjes
1/2 prei
1 bakje zuivelspread naturel 150 gr
Peper
zout
Bereidingswijze van het recept
Boen de aardappels schoon onder koud stromend water en kook ze in water met zout 10 min pak ze strak in in aluminumfolie, en laat ze roosteren in een voor verwarmde oven van 225 graden C in 30 min.
Bak spekreepjes in een pan knapperig bruin en laat de fijn gesneden prei 3 min.
meebakken.
Klop de zuivelspread luchtig en schep dit door het afgekoeld spek prei mengsel.
Snijd de hete aardappels doormidden en vul met het mengsel.