Recept: Perensleetjes met kaneelijs

Meer recepten in de categorie:

Feestdagen, Pasen
Nagerechten, Koud11

Recept informatie

Bereidingstijd:
20 minuten wachttijd 25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 handperen
2 plakjes bladerdeeg
2 el honing
2 el kristalsuiter
1 el kaneel
blaadjes mint
4 bollen ijs

Bereidingswijze van het recept

  1. Rol de plakjes deeg iets uit en halveer ze.

  2. Snijd de gehalveerde peren in dunne plakjes.

  3. Leg de peer op het deeg en snijd het overtollige deeg weg en laat een cm langs de zijkant zitten.

  4. Bestrijk met honing en bak de taartjes in 25 minuten af in en voor verwarmde oven van 180 graden C.

  5. Meng de suiker en de kaneel en bestrooi de taartjes daarmee op de helft van de baktijd, zodat het licht karameliseert.

  6. Laat ze afkoelen en serveer met een bolletje kaneelijs en blaadje mint.