Recept: Bladerdeegtaartjes met geitenkaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 plakjes bladerdeeg 10x10
200 gr geitenkaas
100 gr rucola sla
gedroogde tomaatjes
1 el honing
1 el mosterd
pijnboompitjes
1 ei
200 gr geitenkaas
100 gr rucola sla
gedroogde tomaatjes
1 el honing
1 el mosterd
pijnboompitjes
1 ei
Bereidingswijze van het recept
Verwarm de oven tot 200 graden C.
Snijd de bladerdeegplakjes diagonaal zodat er 4 driehoekjes ontstaan.
Bak ze af in 15 min en snij ze door de lengte.
Leg de onderkant op een bordje en leg daarop de gesneden geitenkaas engarneer met gedroogde tomaatjes en wat pijnboompitjes en mosterd.
Bedek dit met de bovenkant van het bladerdeeg en besprenkel met wat honing.