Recept: In Serranoham verpakte garnalen
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
12 grote garnalen gambas garnalen Carabinero
12 kleine plakjes Serranoham of Parma
zout
peper
verse rode en groen peper
fijngesneden bieslook
dille fijngesneden
250 ml creme fraiche
1 bakje pappardellepasta
olijfolie
12 kleine plakjes Serranoham of Parma
zout
peper
verse rode en groen peper
fijngesneden bieslook
dille fijngesneden
250 ml creme fraiche
1 bakje pappardellepasta
olijfolie
Bereidingswijze van het recept
Maak de garnalen schoon, droog ze, kruid ze met peper, verpak ze in plakjes ham en spies ze op een pen of stokje.
Maak de creme fraiche aan met zout, verse pepers, dille en bieslook.
Kook de pappardelle met zout en een scheutje olijfolie al dente.
Grill of bak de garnalen niet te heet gaar, plaats de pappardelle op bord, nappeer de creme fraiche op de pasta en dresseer de gambaspies erop.