Recept: Aardappelpannetje
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
200 g aardappelen
1 teentje knoflook
1 kleine groente paprika
150 g champignons
1 klein chilipepertje
100 g magere yoghurt
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olijfolie
Peper uit de molen
Zout
1dl groentebouillon
1 teentje knoflook
1 kleine groente paprika
150 g champignons
1 klein chilipepertje
100 g magere yoghurt
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel olijfolie
Peper uit de molen
Zout
1dl groentebouillon
Bereidingswijze van het recept
Was de aardappelen en snij ze met de schil in plakken.
Hak de knoflook fijn.
Haal de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snij hem in reepjes.
Maak de champignons schoon en halveer ze.
Haal de zaadjes uit het chilipepertje en hak het fijn.
Verhit de olie en bak de aardappelen samen met de knoflook, de paprika, champignons en chili even aan.
Blus met bouillon en laat 10 minuten stoven tot de aardappelen gaar zijn.
Kruid met peper en zout.
Roer het citroensap door de yoghurt.
Serveer deze dressing bij de aardappelen.