Recept: Gevulde Sharonvruchten
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minuten wachttijd 15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 Sharonvruchten
2 plakken zachte geitenkaas
1/2 el wijnazijn
1/2 el mosterd
1 tl citroensap
zout
peper
1 1/2 el olijfolie
1 el fijngeknipte peterselie
2 plakken zachte geitenkaas
1/2 el wijnazijn
1/2 el mosterd
1 tl citroensap
zout
peper
1 1/2 el olijfolie
1 el fijngeknipte peterselie
Bereidingswijze van het recept
Verwijder voorzichtig de schil en hol de vrucht een beetje uit.
Doe stukjes geitenkaas of een andere kaas naar keuze in de vrucht en zet dit in de oven.
Klop in een kommetje een sausje van azijn, mosterd, olie, citroensap en een beetje zout en peper.
Roer de peterselie erdoor.
Schenk de dressing over de vruchten.
Let op dat u de schil van de Sharonvruchten niet eet, deze kan een extreem droge mond veroorzaken.