Recept: Wentelteefjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 Ei
2 zakjes Vanillesuiker
1 tl Kaneelpoeder
2,5 dl Melk
8 Sneetjes wit casinobrood
40 gr Boter
2 zakjes Vanillesuiker
1 tl Kaneelpoeder
2,5 dl Melk
8 Sneetjes wit casinobrood
40 gr Boter
Bereidingswijze van het recept
In een diep bord ei, vanillesuiker, kaneelpoeder en melk loskloppen.
Korstjes van het brood snijden.
Sneetjes brood 1 voor 1 door eimengsel wentelen en op elkaar in ander diep bord leggen.
Rest van eimengsel over broodstapel schenken.
Laten intrekken totdat alle sneetjes doorweekt zijn.
In een grote koekenpan helft van de boter verhitten en helft van sneetjes brood in 5 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren.
Wentelteefjes uit pan nemen en op een warm bord leggen.
Rest van boter verhitten en op dezelfde manier de rest van de wentelteefjes bakken.
Serveren met suiker en kaneelpoeder.