Recept: Amandel rozijnensalsa
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
150 g rozijnen
2 el citroensap
1 1/2 dl appelsap
3 tl chilipoeder
3 el amandelschaafsel
1 zakje verse basilicum 15 g
zout
versgemalen peper
2 el citroensap
1 1/2 dl appelsap
3 tl chilipoeder
3 el amandelschaafsel
1 zakje verse basilicum 15 g
zout
versgemalen peper
Bereidingswijze van het recept
In pan rozijnen met citroensap, appelsap en chilipoeder aan de kook brengen en 10 minuten zachtjes laten sudderen tot vocht verdampt is.
Laten afkoelen.
Intussen in droge koekenpan amandelen goudbruin roosteren.
Op bordje laten afkoelen.
Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden.
In schaal rozijnen, amandelen en basilicum door elkaar scheppen.
Zo nodig op smaak brengen met zout, peper en snufje chilipoeder.